K`O OD MAJKE ROĐENA: Zgodna Wanda opet osvanula gola, supruga Maura Icardija novom fotkom uzburkala duhove

Wanda neprestano objavljuje provokativne fotografije, često i one na kojima ne nosi odjeću, naravno vješto skrivajući najintimnije dijelove svog tijela.

  • Sex i grad

  • 23. Dec. 2020  23. Dec. 2020

  • 0

Kao supruga Maura Icardija, a naročto kao žena koja je svog bivšeg supruga Maxija Lopeza ostavila kako bi pošla za njegovim drugom, Wanda je internet-senzacija i osoba čiji korak se prati u stopu. Sve što uradi i objavi, začas ugleda svjetlo dana.

Wanda neprestano objavljuje provokativne fotografije, često i one na kojima ne nosi odjeću, naravno vješto skrivajući najintimnije dijelove svog tijela.

Sada je objavila fotografiju na kojoj je gola ispod tuša, ali uz misterioznu poruku.

"Moja tetovaža sve govori", napisala je Wanda, koja je predstavila manju tetovažu u obliku aviona, kojom je poslala zagonetnu poruku.

  

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...