"SAMOUHAPSI SE, GDE TI ŽIVIŠ": Posljednjoj Vulinovoj izjavi smije se cijela Srbija (VIDEO)

Naređenje ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina svim policijskim upravama u Srbiji da svaki policajac koji održava bilo kakve kontakte s kriminalnim grupama, to prijavi nadležnim starješinama, izazvalo je buru podrugljivih komentara na društvenim mrežama, piše Nova.rs.

  • Regija

  • 23. Dec. 2020  23. Dec. 2020

  • 2

Posebno ako se uzme u obzir činjenica da je upravo državni vrh taj koji šuruje sa mafijom, o čemu su mediji u Srbiji pisali u više navrata.

Srbijanski mediji podsjećaju i na to da je upravo Aleksandar Vulin bio taj koji je “krstio” najveću plantažu marihuane na Balkanu, čuvenu Jovanjicu. U tom slučaju je trebalo sam sebe da prijavi.

Evo nekoliko komentara koje su građani Srbije napisali ispod priloženog snimka.

“Još bi bolje i jače bilo da im je rekao i da se samouhapse i donesu potpisano priznanje uz krivičnu prijavu. Ovo je u rangu Monti Pajtona”

“Gde ti živiš”

“Evo ja nisam policajac, ali prijavljujem Volinove kontakte sa tetkom!?”

“Nemoj tako, to je jedna respektabilna tetka! Svaka kuća treba da ima…”

“Ko u autobusu na ekskurziji u zabavištu: Nek se javi ko nije ovde”

(Nova.rs)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...