POZNATO VRIJEME I MJESTO SAHRANE MIĆE MIĆIĆA: Komemoracija će se održati u Centru za kulturu "Semberija”

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić jučer je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci preminuo u 64. godini od posljedica zaraze koronavirusom.

  • Vijesti

  • 24. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 1

Kako je najavljeno iz Gradske uprave, komemoracija povodom smrti gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića bit će održana sutra u Centru za kulturu "Semberija".

Kako se navodi, početak komemoracije zakazan je za 11 sati.

Mićo Mićić bit će sahranjen istog dana na groblju u Pučilama, a početak opijela je u 13 sati.

Knjiga žalosti otvorena je jutros od 9 sati u velikoj sali Gradske uprave Bijeljina.

Kako prenose "Nezavisne", povodom smrti Mićića u Bijeljini je od jučer proglašena trodnevna žalost.

Podsjećamo, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić jučer je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci preminuo u 64. godini od posljedica zaraze koronavirusom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...