ŠTA LI JE NJEMU U GLAVI: Pogledajte kakvu je seks-bombu Džekin saigrač ostavio zbog 12 godina starije manekenke (FOTO)

Rumunska manekenka i voditeljica Madalina Ghene je 12 godina starija od Nicola Zaniola i ona je ta koja je uspjela rastaviti veznjaka Rome od Sare Scaperrotte.

  • Sex i grad

  • 25. Dec. 2020  25. Dec. 2020

  • 0

Zaniolo i Sara su definitivno raskinuli vezu, a talentovani reprezentativac Italije navodno je to uradio kako bi bio sa Madalinom.

Sara je tako ostala sama na Božić i u najljepše doba godine, ali uprkos tome, ne briše odranije objavljene zajedničke fotografije sa Zaniolom, a sudeći prema onome što objavljuje trenutno na Instagramu, ne izgleda toliko shrvano i djeluje optimistično.

Pogledjte koga je Džekin saigrač ostavio zbog 12 godina starije manekenke.

           

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...