STANIVUKOVIĆA NAKON SUDA DOČEKALI VELIKI PROBLEMI: Pogledajte šta je gradonačelnik Banje Luke radio do kasnih noćnih sati… (VIDEO)

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković burno je započeo svoj mandat na mjestu prvog čovjeka tog grada.

  • Politika

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 0

Podsjetimo, Stanivuković je jučer ujutro prvo morao na suđenje, a nakon toga su ga dočekali veliki problemi na poslu.

-15.00 - Dobijam informacije da će stanovnicima Paprikovačkog naselja, prema novom planu regulacije, ulica biti kompartmentalizirana, a samim tim i izlaz na zapadni tranzit;

16:00 - Sazivanje hitnog sastanka s načelnicima nadležnih odjela i inspekcijskih nadzora;

17:00 - U saradnji s timom Gradske uprave pronalazimo rješenje koje bi moglo biti prihvatljivo prvenstveno za mještane, a zatim i za investitora koji gradi benzinsku pumpu u tom naselju;

18:00 - Obraćam se investitorima koji mi kažu da je rješenje koje sam predložio sa saradnicima prihvatljivo i za njih;

19:00 - Izlazimo pred mještane da im saopštimo dobru vijest, da je njihov problem riješen i da ćemo kroz 10 dana završiti pločnik koji je prethodno potreban radi sigurnosti njihove djece, ali ujedno i modalitet povezivanja naselja Paprikovaca sa Petrićevac, jer naša ideja je da moramo povezati i zbližiti ljude - otkrio je Stanivuković.

Izvor: Facebook

"Osjećaj sreće i ponosa, dok mi mještani kažu da ovako nešto nisu dočekali, od kojih neki žive u Banjaluci, govori mi da smo na pravom putu i da smo već u prva dva dana naučili naš mandat puno više od mnogih u godini dana", napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...