A, ŠTA ĆEMO SA MUSLIMANIMA...: Leo Messi govorio o škakljivoj temi pa oduševio sve navijače…

Lionel Messi je prije nekoliko dana ispisao stranice fudbalske historije. Postigao je čak 644 gola u dresu jednog kluba, odnosno Barcelone.

  • Sport

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 1

Tim povodom kompanija "Budweiser" i Messi odlučili su da iznenade sve golmane kojima je Argentinac postigao gol.

Naime, za svaki primljeni gol, čuvar mreže bi primio po jedno pivo. Najviše golova je primio Diego Alves, ukupno 21, pa je on dobio i najviše boca.

No, Messi je prilikom ove kampanje uspio oduševiti svoje fanove, barem one koji pripadaju islamskoj vjeroispovijesti.

Prvo se zapitao kako iznenaditi golmane koji su muslimani. Problem je riješio tako što je njima poslao bezalkoholno pivo.

Ipak, to nije sve. Zbog jednog golmana čije ime nije objavljeno, bio je posebno zabrinut, jer se radi i o čovjeku koji se liječi od alkoholizma.

Messi je znao o kome se radi te je jasno naglasio da "Budweiser" i za njega spremi bezalkoholno pivo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...