„PREDSJEDNIČE, SVE SI BITKE DOBIJAO…“: Simpatizeri Milorada Dodika zabrinuti za njegovo zdravlje, izvjesili poruku u blizini bolnice (FOTO)

Iz UKC-a jučer je saopćeno da je zdravstveno stanje člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH stabilno i on je pod konstantnim nadzorom konzilijuma.

  • Mini market

  • 27. Dec. 2020  27. Dec. 2020

  • 4

U blizini Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske jutros je osvanuo pano na kojem piše "Predsjedniče, sve si bitke dobijao, pobijedi i ovog puta, uz tebe je tvoja Banjaluka".

Pano je postavljen na ogradi koja se nalazi preko puta UKC-a, gdje je prije sedam dana hospitalizovan član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik zbog infekcije koronavirusom.

Izvor: Srna

Iz UKC-a jučer je saopćeno da je zdravstveno stanje sčlana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH stabilno i on je pod konstantnim nadzorom konzilijuma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...