ŠOK ZA NAVIJAČE BARCELONE, MESSI KONAČNO PROGOVORIO O SVEMU: "Taj čovjek me prevario u mnogim stvarima..."

Gostujući u programu televizije "La Sexta", Lionel Messi govorio je o najosjetljivijoj temi - hoće li stvarno otići s Campa Noua!?

  • Sport

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 0

Navijači Barcelone znali su da sve dok je Josep Bartomeu na čelu Barcelone sjajni Argentinac ne namjerava ostati. U međuvremenu, Bartomeu je otišao, ali Messi nije promijenio svoj stav. 

"Ponovo bih poslao burofax, jer je to zvanični zahtjev za odlazak. Govorio sam to šest mjeseci, rekao sam predsjedniku da odlazim, da mi pomogne. I nikada to nije radio. Govorio mi je da se uozbiljim i da obavijestim klub zvaničnim putem.

Bartomeu me proteklih godina prevario više puta u mnogim stvarima. Nije bilo klika, to je sve. Posljednja sezona je bila teška. Bile su teške i prethodne zbog eliminacije u Ligi prvaka", kazao je Messi.

"Znam da bih, da sam otišao na sud, bio u pravu, dosta advokata mi je to potvrdilo. Trebao sam ići kod psihijatra, supruga Antonella mi je to rekla nekoliko puta, ali meni je teško da se otvorim."

Izvjesno je kako Messi broji posljednje mjesece u Barceloni te kako će od sljedeće sezone igrati u dresu drugog kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...