SVI SU GLEDALI SAMO U JEDNO: Zgodna Georgina zasjenila Ronalda u Dubaiju, zbog ovoga je bila zvijezda večeri (FOTO)

Luksuzna svečanost održana je u "Armani hotelu" u Dubaiju u sklopu tornja "Burj Khalifa".

  • Show

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 0

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) trenutno je na mini odmoru u Dubaiju u društvu svoje djece i partnerice Georgine Rodriguez (26). Primio je nagradu "Globe Soccer Awards" te su ga proglasili najboljim igračem stoljeća. 

Cristiano je na ceremoniju stigao s Georginom i svojim najstarijim sinom. Manekenka je zasjenila svog zaručnika i prisutne ostavila bez daha. 

Globe Soccer Awards

Foto: REUTERS

Stigla je u uskoj haljini sa šljokicama koja je otkrila njezine noge i naglasila bujno poprsje. Ronaldo se uskladio s njom pa je odjenuo crvenu kravatu. Pridržavali su se mjera zaštite radi suzbijanja pandemije koronavirusa pa je oboje nosilo zaštitne maske. 

Foto: Reuters

Luksuzna svečanost održana je u "Armani hotelu" u Dubaiju u sklopu tornja "Burj Khalifa". Bilo je to 12. izdanje dodjele prestižne nagrade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...