SVE ŠTO JE ŽELIO JE DŽEKIN DRES, A SAD ĆE GA I UPOZNATI: Roma malenog Davida pozvala na druženje

Mladi navijač rimskog kluba i njegova reakcija postali su pravi viralni hit, a njegovi roditelji su otkrili da je dres kapitena Rome bio njegova najveća želja.

  • Sport

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 0

Cijeli svijet ostao je oduševljen reakcijom dječaka Davida, koji je za Božić dobio na poklon dres Edina Džeke.

Mladi navijač rimskog kluba i njegova reakcija postali su pravi viralni hit, a njegovi roditelji su otkrili da je dres kapitena Rome bio njegova najveća želja.

- Govorio je mami i meni da će biti zadovoljan bilo kojim poklonom, ali da je Džekin dres ono što on zaista i najviše od svega želi pa smo, među brojnim poklonim, ostavili za kraj i dres Džeke i jedva smo čekali da vidimo njegovu reakciju. Nismo baš očekivali da će ona biti takva kakva je bila - kazao je Davidov otac Daniele Lavaginini, piše "Faktor".

Davidovo oduševljenje i reakcija na poklon neće ostati nenagrađeni. Naime, s Olimpica je stigla pozivnica za vjernog navijača "Vučice", i to od Romine maskote Romola.

- Zdravo Davide, vidio sam da imaš prekrasan dres. Želiš li poći sa mnom da ga potpiše Edin Džeko? - napisala je klupska maskota Rome na Instagramu.

Na odgovor se nije dugo čekalo.

- Jedva čekam da dođem - odgovorio je Davidov otac u ime svog sina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...