MESSI ODUŠEVIO TRENERA BARCELONE: "Hvala mu što je lijepo govorio o meni"

Barcelona u utorak navečer na Camp Nouu protiv Eibara igra posljednji susret u ovoj kalendarskoj godini. Ronald Koeman je potvrdio kako će katalonski tim nastupiti bez Lionela Messija, koji ima problema s gležnjevima te je dobio dva dana odmora više od ostatka momčadi. Prije najave same utakmice, nizozemski trener govorio je o Messijevom intervjuu za "LaSextu".

  • Sport

  • 28. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 0

Messi je vrlo važan igrač u godini tranzicije

"Nisam gledao intervju uživo, ali sam ga kasnije vidio. Zahvalan sam što je lijepo govorio o meni. Pokušavam pokrenuti momčad u godini tranzicije i on mi je vrlo važan igrač", kazao je Koeman.

Kako se približava kraj sezone sve je više napisa o Messijevom odlasku, a ovog puta se kao favorit pokazao PSG koji navodno dovodi Mauricija Pochettina za novog trenera. Ni Neymar ne skriva kako sljedeće sezone želi zaigrati s Argentincem.

Koeman je u 2020. imao problema sa srcem i koronavirusom

"Ne znam hoće li Pochettino uopće doći u PSG. Kada Messi donese odluku o svojoj budućnosti, ona neće ovisiti o treneru", kratak je i jasan bio nizozemski trener.

Novinari prisutni na medijskoj konferenciji su od Koemana tražili i komentar 2020. godine, koja je za cijeli svijet bila jako izazovna.

"Početak godine je bio miran jer sam trenirao nacionalnu ekipu Holandije. Nakon toga sam imao problema sa srcem, koronavirus... Jako sam sretan u Barceloni, ali ovo je komplicirano mjesto. Sve ovisi o ekipi i rezultatima. Nadam se da će sljedeća godina biti bolja što se tiče kluba i koronavirusa", zaključio je trener Barcelone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...