NAJZGODNIJA SPORTAŠICA BALKANA SRUŠILA INSTAGRAM: Svjetska i evropska prvakinja uz vruću fotografiju podijelila važnu informaciju fanovima…

Triput je bila europska, a jednom svjetska dvoranska prvakinja.

  • Sex i grad

  • 29. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 0

Ipak, Ivanu Španovič najviše pamtimo po europskom stadionskom zlatu 2016. godine u Amsterdamu. Slavna srbijanska skakačica udalj u 2020. godini nije imala natjecanja, barem ne onih zvučnijih, dok je prošle godine uzela upravo to treće europsko dvoransko zlato u Glasgowu.

Dok atletska sezona miruje, kao i dobar dio sporta zbog pandemije koronavirusa, koja i dalje ne posustaje, atletičarke krate vrijeme na svoj način, a jedna od najzgodnijih, 30-godišnjakinja rodom iz Zrenjanina, kao da časti svoje fanove na društvenim mrežama.

Objavila je fotografiju na kojoj je u bikiniju, ali i nekoliko drugih, kako fotki, tako i videa, na kojima se vidi kako trenira za sljedeću sezonu. Također, poručila je i kako se rješava stresa.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...