ULAZIO JE ODOZGO: Shaquille O'Neal preradio je Ferrari da može stati u njega, a sada ga prodaje

U ponudi je Bring-A-Trailer kuće, a kako stoji u potpisu, radi se o automobilu koji je prerađen kako bi u njega stao vozač ogromnog stasa kakav je Shaq.

  • Auto

  • 29. Dec. 2020  30. Dec. 2020

  • 0

Aukcija je otvorena još nešto manje od dva dana. 

Trenutna cijena je 48.500 USD, a radi se o Ferrariju F355 Spider iz 1998. godine, koji je vozio nitko drugi doli Shaquille O'Neal. Shaq ga pritom nije vozio svakodnevno pa je auto do sada nakupio tek 12.000 km. 

U ponudi je Bring-A-Trailer kuće, a kako stoji u potpisu, radi se o automobilu koji je prerađen kako bi u njega stao vozač ogromnog stasa kakav je Shaq.

Krov je maknut, ugrađena su druga sjedala, a premješten je i spremnik goriva. Naime, korpulentnim sportašima je velik izazov potraga za skupocjenim luksuznim automobilom u kojem se mogu udobno smjestiti, posebno ako traže sportski auto. Stoga je ovaj Ferrari jedan od rijetkih sportaša u koji stane osoba od 216 cm visine.

Četverostruki NBA prvak je poželio i snažniji audiosustav koji je i danas u automobilu.

Podsjetimo, ovaj Ferrari pokreće 3.5 V8 s 379 KS. Ima automatizirani mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa, a pogon je na stražnje kotače.

(Index Auto)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...