SELMA PLAČE, TEŠKO JE BOLESNA: Poznata glumica sama za praznike, objavila nekoliko emotivnih fotografija

Majka Molly Cooke preminula je u maju, što je Selmi iznimno teško palo, pogotovo zato što multipla skleroza utječe na nju i fizički i psihički. 

  • Show

  • 30. Dec. 2020  30. Dec. 2020

  • 0

Glumici Selmi Blair (48) dijagnosticirali su multiplu sklerozu u augustu 2018. godine. U rizičnoj je grupi te se mora čuvati kako se ne bi zarazila koronavirusom. Ovih blagdana teško joj je pala aktuelna situacija pa je božićne dane provela sama sa sinom Arthurom (9).

24sata

Foto: Instagram

- Tihi Božić. Nismo vidjeli svoje prijatelje ni porodicu, osim naše malene grupe. Imam problema s budnošću i plačem. Znam da praznici nekima mogu biti teški. Prvo kada pomislim na nedavno preminulu majku, zatim na Covid. Nikada više nego sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svijet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovdje - napisala je glumica na društvenim mrežama.

24sata

Foto: Instagram

Majka Molly Cooke preminula je u maju, što je Selmi iznimno teško palo, pogotovo zato što multipla skleroza utječe na nju i fizički i psihički. 

24sata

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...