LJEKARI SE BORE ZA ŽIVOT BEBE POVRIJEĐENE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Djevojčica operisana i na mehaničkoj ventilaciji, PROGNOZE NEIZVJESNE

"Sve daljnje prognoze su krajnje neizvjesne", saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

  • Hronika

  • 30. Dec. 2020  30. Dec. 2020

  • 0

Djevojčica rođena 2019. godine, koja je jučer povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Banjoj Luci, operativno je zbrinuta i priključena na aparat za mehaničku ventilaciju.

Sve daljnje prognoze su krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Nataša Mandić iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje rekla je da je djevojčica zadobila povredu glave i kontuziju grudnog koša te da je odmah po prijemu operativno zbrinuta, piše "Srpskainfo".

U UKC-u je jučer poslije podne, nakon saobraćajne nesreće, s djevojčicom dovezena i njena majka M. R. (29), koja je zbrinuta i zadržana u Klinici za dječiju hirurgiju kao pratnja djetetu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...