KAKO I DOLIKUJE VICEPRVAKU SVIJETA: Lovren još jednom pokazao o kakvom se čovjeku radi

Dejan Lovren je, dirnut posljedicama razornog zemljotresa u Banovini, ponudio smještaj za 16 porodica u svom hotelu u Novalji kako bi pomogao unesrećenima.

  • Sport

  • 30. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

Uz naznaku da prednost imaju porodice s djecom, Lovren je pozvao nastradale da se jave osoblju koje vodi hotel Joel na Pagu. Danas se na društvenim mrežama pojavio video koji prikazuje Lovrena koji je stigao u svoj hotel kako bi ga pripremio za one koji dolaze. Pogledajte ga OVDJE

Lovren zatražio ukidanje propusnica nakon potresa

Podsjetimo, Lovren se oglasio neposredno nakon potresa i poslao je jasnu poruku.

"Molite se! Nekome smo se zamjerili očito. Žao mi je svih ljudi koji proživljavaju ove strahove. Užasno nešto. Najveće molitve idu prema gradu Petrinji. Držite se, dragi ljudi. Ne dajte da nas razdvajaju. A toplo bih preporučio da se ukinu hitno propusnice", poručio je Zenitov stoper.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...