HIT NA INTERNETU: Zlatan Ibrahimović napravio show na snijegu, izašao u boksericama pred kuću, a onda...

Ako nije na terenu, Zlatan se onda zna pobrinuti za medijsku pažnju, što njemu nikad nije problem.

  • Show

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović oporavlja se od povrede, a u proteklim danima boravio je u svojoj domovini, odakle se u srijedu vratio u Milan.

Fudbaler bh. korijena ovog puta je u boksericama odlučio izaći iz kuće, kao da je krenuo na plažu. No, nije to bilo sve. Ibrahimović je bosonog prohodao po snijegu, a potom se i bacio u njega.

Jasno, sve je to snimio i objavio na svom Instagram profilu, a snimak je za nešto više od deset minuta pogledalo više od pola miliona ljudi.

Inače, Ibrahimović će biti specijalni gost svih pet dana na nastupajućem muzičkom festivalu Sanremo, koji se održava od 2. do 6. marta, pa je spomenuti videosnimak iskoristio kako bi najavio svoj dolazak.

- Zanremo, eto nas. Jer, Sanremo je Zanremo - napisao je Zlatan u opisu videa na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...