"BOSANSKI TENK" NA PREKRETNICI: Kolašinac napušta Arsenal, stigla ponuda koja se ne odbija...

Kolašinac je u prethodne tri i po godine odigrao 113 utakmica za "Topnike" i postigao pet golova.

  • Sport

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

"Sky Germany" i "Bild" javljaju kako su Arsenal i Schalke 04 na korak od dogovora o posudbi bh. defanzivca i on će u ostatku sezone, po svemu sudeći, igrati u Bundesligi.

Želja igrača i klubova je da se ovaj posao okonča. Sve je, navodno, veoma blizu realizacije pa će Kolašinac, vjerovatno, pojačati defanzivnu liniju najlošijeg tima Bundeslige.

Kolašinac se i tokom ljeta povezivao sa povratkom u Njemačku. Upravo je Schalke pokušavao da ga dovede, ali je cijena za njih bila previsoka zbog finansijskih problema koje imaju.

Također, Bayer Leverkusen je pokušao da završi posao s bh. fudbalerom u posljednjim danima prijelaznog roka, ali u tome nije uspio i Kolašinac je ostao u Arsenalu.

Ipak, na njegove usluge u londonskom klubu se više ne računa i on će, kako stvari stoje, ponovo zaigrati u Bundesligi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...