"SLOBODNA BOSNA" DOZNAJE: Ništa od Čovićevog slavlja, DF ulazi u Gradsko vijeće Mostara

Iako su se u javnosti pojavile informacije da "Koalicija za Mostar" gubi jedan mandat te da sa 12 mandata spada na 11, prema informacijama kojima raspolaže "Slobodna Bosna", "Koalicija za Mostar" ipak će u Gradskom vijeću imati 12 mandata.

  • Mini market

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 12

S obzirom na to da su prebrojani i glasački listići iz dijaspore, na gradskom području Stari grad prevagu nad kandidatom Prve mostarske partije (PMP) odnio je kandidat Demokratske fronte.

Iz izvora bliskih DF-u doznajemo da će u Gradsko vijeće Mostara ipak ući Haris Nazdraić (DF), koji je, ujedno, bio i nosilac liste "Koalicije za Mostar" u izbornom području Stari grad.

(SB)

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...