OČARAVAJUĆI PRIZORI, AUSTRALIJA UŠLA U NOVU GODINU: Pogledajte vatromet u Sydneyu (VIDEO, FOTO)

U Aucklandu i Sydneyu upriličeni su tradicionalni vatrometi.

  • Svijet

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

U svijetu su već počele proslave dočeka Nove godina. Prvi koji su dočekali novu, cijeli svijet se nada i bolju, 2021. godinu, su stanovnici pacifičkih ostrva poput Samoe, Bora-Bore i drugih. Potom je nova godina stigla i do Novog Zelanda i Australije.

Nakon sedmodnevnog strogog karantina, na Novom Zelandu su se uspjeli osloboditi stiska korone tako da je nova godina dočekana na ulicama Aucklanda, Wellingtona i drugih novozelandskih gradova. 

Nakon Novozelanđana, i Australci su dočekali 2021. godinu, uz nadu, kao i ostatak svijeta, da ćemo se u narednoj godini ipak vratiti u normalan život, a da će koronavirus, pandemija, izvještaji o oboljelima i preminulima... ostati tek kao bolno sjećanje.

imageU Sydneyu je upriličen tradicionalni vatromet/EPA

imageU Sydneyu je upriličen tradicionslni vatromet/EPA 

image/EPA 

Kao i prethodnih godina, u sidnejskoj luci je organizovan spektakularan vatromet, koji je svoje "veliko finale" imao na mostu na ulazu u luku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...