BRITANCI ZARAĐUJU HILJADE FUNTI OD IZNAJMLJIVANJA DVORIŠTA: Evo o čemu se radi...

Sve to omogućila im je aplikacija YourParkingSpace putem koje mogu iznajmljivati parkirna mjesta.-

  • Ekonomija

  • 02. Jan. 2021  

  • 0

Uprkos poslovno teškoj godini Britanci su ove godine od iznajmljivanja dvorišta zaradili preko 23 miliona eura. Tačnije, oni su iznajmljivali segmente dvorišta za parkiranje ili pak postojeća parkirna mjesta koja imaju u privatnom vlasništvu.

Sve to omogućila im je aplikacija YourParkingSpace putem koje mogu iznajmljivati parkirna mjesta, i to po satu, danu ili mjesecu. Aplikacija trenutno nudi preko 250.000 parkirnih mjesta, a cijene, dakako, variraju o lokaciji, prenosi Index.hr.

Svi koji se prijave samostalno definiraju cijene, dostupnost te dodaju opis lokacije. Aplikacija nudi i oko 4000 parkirnih mjesta s punjačem za električna vozila.

Naravno, cijene variraju, pa se tako u Londonu kreću od dvije do čak 15 funti po satu. U svakom slučaju, radi se o dobrodošlom dodatku kućnom budžetu koji može mjesečno donijeti i do 500 GBP. U idućoj godini očekuje se i veća potražnja, posebno ako mnogi radnici nastave ići na posao vlastitim automobilima, ističu u kompanijama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...