KRAJINA NA NOGAMA: Napad u Bihaću, u toku hitan sastanak MUP-a USK

Novi incident uznemirio je građane Bihaća.

  • Vijesti

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

U Centar urgentne medicine u Bihaću sinoć kasno primljena je povrijeđena osoba koja je nakon toga prebačena na Odjel hirurgije, gdje je izvršen operativni zahvat.

U MUP-u USK u toku je kolegij, nakon čega se očekuju detaljnije informacije o sinoćnjim dešavanjima.

- Tačno je da je jedna muška osoba zadobila povrede oštrim predmetom u predjelu stomaka. Također, ima povrede i na glavi. Radi se o teškim tjelesnim povredama. Trenutno se nalazi u UKC-u Bihać, gdje se nad njim vrši klinička obrada - kazao je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK, i dodao:

- Još ne možemo potvrditi informaciju da je napadač migrant. Policija je privela sve osobe koje je zatekla na mjestu događaja, a među njima ima i migranata. Tek nakon što se obave informativni razgovori sa svim osobama dovedenim na informativni razgovor, bit će poznato više detalja o tome šta se, zapravo, desilo i da li će i ko biti zadržan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...