NAVIJAČI U NEVJERICI: Jedan od najboljih igrača Reala iz Madrida na izlaznim vratima, na stolu ima ponudu…

Kapitenu "Kraljeva" aktuelni ugovor s klubom istječe na kraju sezone, a o nastavku saradnje pregovora još nema.

  • Sport

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Sergio Ramos je od 1. januara u mogućnosti da pregovara i s drugim ekipama. Neće biti nikakvo iznenađenje ako on na kraju i napusti redove "kraljevskog kluba" i karijeru nastavi negdje drugo.

Kako navode španski mediji, rukovodstvo Real Madrida još nije kontaktiralo svog kapitena u vezi s nastavkom saradnje pa Ramops, prema svemu sudeći, napušta redove "Kraljeva".

Zato Real već ima spremnu zamjenu. Pokušat će da dovede fudbalera Villarreala Paua Torresa, čija je klauzula u ugovoru 50 miliona eura.

S druge strane, Ramos ima veliku želju da barem još dvije godine igra na Santiago Bernabeuu, ali je njegova želja za sada daleko od realizacije.

Sergio je od 2005. godine u Real Madridu, a za klub je odigrao 666 utakmica i postigao 100 golova i realno je da jedan ovakav igrač i vođa tima ne zaslužuje tretman kakav trenutno ima u klubu.

Rene Ramos, brat i agent kapitena Real Madrida Sergija Ramosa, podijelio je itekako zanimljivu objavu na Twitteru.

Činjenica da su pregovori Ramosa i Reala o nastavku saradnje daleko od realizacije, očigledno nervira Renea i on je to javno odučio da iskaže.

Zato je podijelio objavu Alfreda Dura od 1. januara, u kojoj piše:

"Neko će morati da objasni kako i zašto smo došli do ove situacije, da kapiten i legenda kluba bude na ovoj apsurdnoj listi igrača koji od danas mogu potpisati za bilo koji klub."

Ramos na stolu, navodno, ima ponude iz MLS-a te od francuskog prvaka PSG-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...