POLICIJA U KRAJINI NA NOGAMA: Šiljdedić otkrio detalje o ranjavanju mladića i privedenim osobama

Policijska stanica Bihać sinoć je u 22 sata zaprimila anonimnu telefonsku prijavu da je jedna osoba povrijeđena u Cazinskoj ulici u Bihaću te da su djelo, najvjerovatnije, počinili migranti, kazao je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

  • Vijesti

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Policija je izašla na teren i pronašla 34-godišnjaka iz Bihaća koji je imao ubodne povrede u predjelu stomaka nanesene hladnim oružjem te je prevezen u Dom zdravlja i nakon toga u bolnicu, gdje mu je ukazana medicinska pomoć i gdje je ostao na daljnjem liječenju.

“Migranti koji su zatečeni na licu mjestu, radi se o tri državljanina Maroka, dvije muške i jednoj ženskoj osobi, pozvani su u prostorije Policijske stanice u Bihaću. Trenutno se s njima obavljaju informativni razgovori. Morali smo sačekati prisustvo prevodioca arapskog jezika i u toku je taj dio istražnih radnji, odnosno utvrđivanja svih okolonosti kako je došlo do novog incidenta”, kazao je Šiljdedić.

“Tužilac je obaviješten, ali čekamo da se krivično djelo okvalifikuje, da li se radi o nanošenju teških tjelesnih povreda ili o pokušaju ubistva”, kazao je.

Povrijeđeni je u stabilnom stanju, a istraga se nastavlja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...