O OVOME BRUJI ŠPANIJA: Nogometaši Barcelone na prošlo gostovanje putovali su autobusom, poznato je i zašto

Nogometaši Barcelone ponovno su se prije dva dana kod Huesce u La Ligi mučili, ali su nekako uspjeli pobijediti rezultatom 1:0.

  • Sport

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Veća priča od same utakmice je postalo putovanje Barcelone do Huesce. Katalonci su išli autobusom, a to igrači već dugo nisu iskusili.

Huesca nije toliko daleko od Barcelone, oko 300 kilometara, odnosno tri sata vožnje, ali su Katalonci do sada i takve udaljenosti uredno prelazili avionom. "Mundo Deportivo" piše kako je finansijska situacija u klubu veoma loša i da je klub ovako odlučio štedjeti sredstva.

Barcelona je u La Ligi tek na petom mjestu, za šta uveliko može zahvaliti stalnim taktičkim lutanjima trenera Ronalda Koemana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...