CAMILLA OBUKLA OSVETNIČKU HALJINU LADY DI: Doživjela je potpuni debakl: "Ljubavnice su uvijek kopija..."

Princeza Diana je 1994. godine obukla čuvenu crnu haljinu koja je kasnije postala poznata kao osvetnička, jer je Diana u njoj prvi put pokazala ramena, i to nakon što je princ Charles priznao da je vara s Camillom.

  • Žena

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Kada je Camilla Parker, supruga britanskog princa Charlesa, obukla vrlo sličnu haljinu onoj koju je svojevremeno nosila princeza Diana, to se mnogima nije dopalo.

Princeza Diana je, naime, 1994. godine obukla čuvenu crnu haljinu koja je kasnije postala poznata kao osvetnička, jer je Diana u njoj prvi put pokazala ramena, i to nakon što je princ Charles priznao da je vara s Camillom.

Godinu dana kasnije, Camila je pokušala da ponovi taj Dianin stajling pa se odlučila na skoro istu toaletu – crnu, golih ramena.

 Princeza Dajana Međutim, to je razljutilo mnoge, koji kažu da je razlika nemjerljiva. Ističu kako je “pokušaj” ključna riječ u svemu tome, kao i da ljubavnice uvijek jesu kopija.

Mnogi se ljute, jer se Camilla uopšte usudila na tako nešto, a dominira stav da po stilu, ali i po stavu, nikada neće moći da doraste Diani.

Pričalo se i kako u kraljevskoj porodici nije dozvoljeno nositi crno osim na sahranama i da je Diana te 1994. odlično znala šta radi pa je namjerno obukla crno – kao simbol kraha njenog braka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...