SPEKTAKL NA NBA PARKETU: Pogledajte novi double-double učinak Jusufa Nurkića u neočekivanom porazu Portlanda na svom parketu od Chicago Bullsa (VIDEO)

Kod pobjedničke momčadi čak sedam igrača imalo je dvocifren broj poena, a najefikasniji je bio Coby White sa 21 ubačenim poenom.

  • Sport

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Košarkaši Portland Trail Blazersa poraženi su rano jutros od Chicago Bullsa rezultatom 111:108 na svom parketu iako su tokom cijele utakmice imali prednost, na kraju prve četvrtine od čak 19 poena. Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je solidnu utakmicu, ubacio je 12 poena, uz 11 skokova i šest asistencija. Damian Lillard ubacio je 26 poena, a C. J. McCollum 26.

Kod pobjedničke momčadi, čak sedam igrača imalo je dvocifren broj poena, a najefikasniji je bio Coby White sa 21 ubačenim poenom.

Još jednu sjajnu utakmicu noćas je odigrao Nikola Jokić, koji je u pobjedi svojih Denver Nagetsa nad Minessota Timberwolvesima (126:116) ubacio 35 poena, imao 16 skokova i šest asistencija.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...