„BOSANSKI TENK“ SE VRATIO U NJEMAČKU: Sead Kolašinac priznao novinarima šta je rekao supruzi kada je pala odluka…

Sead Kolašinac održao je svoju prvu konferenciju za medije nakon povratka u Schalke.

  • Sport

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Ne njoj je govorio koju je ulogu u promjeni kluba imao sportski direktor Jochen Schneider, kao i o njegovom bivšem treneru u omladinskim kategorijama Norbertu Elgertu.

"Imao sam intenzivne i vrlo pozitivne razgovore s Jochenom Schneiderom u proteklih nekoliko mjeseci. On nosi velike zasluge za moj povratak", rekao je Kolašinac pa dodao:

"Norbert Elgert je uvijek bio neko s kim mogu razgovarati, posebno u fazama moje karijere kada stvari nisu išle tako dobro. Kad pohvala nema, Norbert je uvijek hvalio. Nakon što sam nekoliko puta razgovarao s njim telefonom, sjeo sam sa suprugom i rekao joj da se želim vratiti."

Kolašinac je seniorsku karijeru počeo u Schalkeu, odakle je 2017. godine otišao u Arsenal, gdje je odigrao 113 mečeva. Podsjetimo, roditelji stamenog bh. defanzivca su Bošnjaci porijeklom iz Plava u Crnoj Gori i Čapljine, a dosad ima 35 nastupa za BiH. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...