ŠAROVIĆ PRIZNAJE: "Republika Srpska živi svoje loše dane, vlast ju je osudila na siromaštvo..."

Pandemija nije jedina kriva za tako nešto...

  • Politika

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović poručio je da je Dan Republike Srpske neupitan, kao i sama Republika, ali da je problem što je ona danas ekonomski devastirana.

- Republici Srpskoj, prije svega, želim sretan veliki praznik. Naša Republika Srpska, ipak, svoj 29. rođendan prvi put dočekuje bez velike slavljeničke atmosfere, a pandemija nije jedina kriva za tako nešto. Dan Republike je, i pored brojnih pokušaja i nasrtaja da se on ospori, neupitan, kao i sama Republika, ali je ona danas ekonomski iznurena i devastirana bez jasne vizije njenog privrednog oporavka i razvoja, čime su je oni koji je trenutno vode, osudili na siromaštvo i neperspektivnost u svakom pogledu – rekao je Šarović za Srpskainfo povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, 29 godina nakon osnivanja, Republika Srpska živi svoje loše dane.

– Naša Republika može ići naprijed i može biti dobro mjesto za život svakog njenog čovjeka, posebno mladih ljudi, ali vlast koja je danas predstavlja, ne može još više ništa dati nego samo uzeti – poručuje Šarović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...