„TEŠKO DA JE I SVJESTAN IZGOVORENE BLJUVOTINE…“: Bursać žestoko raspalio po Stanivukoviću, gradonačelnik Banje Luke se potpuno pogubio

Banjalučki novinar i kolumnist Dragan Bursać žestoko je reagirao nakon izjave novog gradonačelnika Banje Luke.

  • Društvo

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 2

Dragan Bursać, poznat po britkim i preciznim analizama anomalija u društvo, oglasio se na društvenim mrežama nakon još jedne kontroverzne izjave gradonačelnika Banje Luke.

"Stanivuković je ovom izjavom uvrijedio sve osobe sa invaliditetom. To prvo, a drugo, on u talogu superpatrijarhata i svojih rasudnih moći teško da je i svjestan težine izgovorene bljuvotine", poručio je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...