ZGODNA ITALIJANSKA VODITELJICA PONOVO LJUBI: Paparazzi uhvatili strastvene zagrljaje i poljupce, Diletta zavela poznatog turskog glumca (FOTO)

Poznata italijanska voditeljica Diletta Leotta ponovo je u ljubavi.

  • Sex i grad

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

 Strastveni zagrljaji i poljupci ih odali: Diletta zavela poznatog turskog glumca

Nakon jednogodišnje veze s bokserom Danieleom Scardinom, Diletta je određeno vrijeme bila sama, a povezivala se s brojnim poznatim ličnostima.

Njeno srce na kraju je osvojio popularni turski glumac Can Yaman, a magazin "Chi" objavio je fotografije zaljubljenog para kako razmjenjuje nježnosti.

alt

Can je stigao u Italiju kako bi snimio reklamu i kako bi potpisao ugovor za seriju "Sandokan". Tu je upoznao Dilettu i ona mu nije mogla odoljeti pa su završili zajedno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...