ŠOKANTAN PREOKRET: Đukanovićev kabinet tvrdi da je predsjednik dobro, da su sve izmislili srpski mediji!

"Informacije o zdravstvenom stanju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića objavljene u pojedinim srpskim medijima su špekulacije i dezinformacije", saopšteno je iz njegovog kabineta.

  • Regija

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 2

"Predsjednik Crne Gore je dobrog zdravstvenog stanja i u punom kapacitetu obavlja sve svoje redovne obaveze", navodi se u saopćenju kabineta predsjednika Crne Gore. 

Desetak dana ranije, beogradska "Politika" objavila je da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obolio od korone i da se već desetak dana liječi u jednoj privatnoj bolnici. "Politika" je navela da se zvanične institucije nisu oglasile ovim povodom niti su crnogorski mediji potvrdili ove navode.

Izvor "Politike" rekao je da je Đukanović bio ozbiljno bolestan, da je imao upalu oba plućna krila i da je otežano disao, ali da su mu vitalni parametri stabilni.

"Politika" je, također, napisala da je Đukanović smješten u poseban apartman i da javnost u Crnoj Gori nije upoznata da im se predsjednik razbolio.

Lista je, također, napisao da se Đukanović obratio građanima uoči novogodišnje noći čestitkom, da je bio blijed, promuklog glasa, uz očito teško disanje.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...