SPECIJALCI IZ SBK I ZDK U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI: Evo gdje je uhapšen osumnjičeni ubica iz Zenice

Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Srednjobosanskog i Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Zenici, turskog državljanina Canera Taylana.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 0

U toku dana očekuje se njegovo privođenje u MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Cijeli dan traje potraga, a prethodno su pripadnici policije provjeravali tačnost navoda očevidaca, da je viđen na benzinskoj stanici u Vitezu.

Pripadnici policije ZDK i SBK pronašli su jutros u mjestu Grablje, u općini Busovača, kombi kojim je osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Zenici pobjegao sa lica mjesta.

U međuvremenu, kombi je s lokacije na kojoj je pronađen, izmješten u Zenicu radi daljnjih istražnih radnji i vještačenja.

Sumnja se da je turski državljanin Caner (Fuat) Taylan jučer ujutro u ulici Nikole Tesle u Novoj Zenici ubio Zeničane Ramiza Odobašića i Arslana Mujića.

Ubijeni Odobašić i Mujić bavili su se, navodno, prodajom deviza pa se sumnja da je upravo to bio razlog njihovog sastanka s ubicom. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...