"VAMA JE TO SMIJEŠNO?": Muller poludio na novinarku nakon šokantnog ispadanja Bayerna iz Kupa Njemačke (VIDEO)

Bayern je šokantno ispao u šesnaestini finala njemačkog Kupa. Njemački i europski prvak izgubio je na penale od drugoligaša Holstein Kiela.

  • Sport

  • 14. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 1

"Tako je, kako je... Život ide dalje. Nastavit ćemo raditi i pokušati ovo što prije zaboraviti", rekao je trener Bayerna Hans-Dieter Flick.

Posebno ljutit nakon susreta bio je Thomas Muller, jedan od najiskusnijih Bayernovih igrača. 

"Izgubili smo od autsajdera. Ne mogu vjerovati da sedmicama pričamo o situacijama kao kod prvog gola i da opet uspijemo to primiti. To je vrlo, vrlo razočaravajuće", rekao je Muller.

Novinarka Valeska Homburg upitala ga je kakva je atmosfera u svlačionici nakon utakmice, a Muller je primijetio osmijeh na njenom licu i izgubio živce.

"Što vi mislite kakva je atmosfera? Što? Vama je to smiješno?!" ljutito je govorio Muller dok se novinarka pravdala da se nije smijala postavljajući to pitanje.

"Naravno da se smijete. Kako ćemo se osjećati nakon ovog? Naravno da smo bijesni, to možete i pretpostaviti. Atmosfera nije dobra..."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...