PUCNJAVA USRED GLAVNOG GRADA: Muškarac i žena u Zagrebu upucani nakon što su izašli iz auta, napadači pobjegli...

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkom Žitnjaku, nedaleko od sjedišta Kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

  • Hronika

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

U Zagrebu je rano jutros došlo do pucnjave u kojoj su, navodno, ranjene dvije osobe, neslužbeno saznaje "Jutarnji list".

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkom Žitnjaku, nedaleko od sjedišta Kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

Prema prvim informacijama, muškarac i žena su u društvu još jedne muške osobe parkirali osobno vozilo na spomenutoj lokaciji, a kada su izišli iz automobila, prišli su im za sada nepoznati napadači koji su prema njima ispalili više hitaca iz vatrenog oružja.

Pritom su, navodno, ranili muškarca i ženu. Napadači su pobjegli, a ranjene osobe prebačene su u bolnicu, gdje im je pružena hitna medicinska pomoć, piše Jutarnji.hr.

Policija o ovom događaju za sada ne daje nikakve informacije, osim što su potvrdili kako su zaprimili dojavu da se na toj lokaciji nešto dogodilo. Međutim, mjesto događaja policija je blokirala i u toku je uviđaj kako bi se osigurali materijalni tragovi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...