DRAMATIČAN SNIMAK: Pogledajte kako su migranti iz hladne rijeke izvukli ženu i spasili je od sigurne smrti (VIDEO)

Kako se može vidjeti i na videu, žena je iz vode izvađena u posljedni moment.

  • Hronika

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 1

U naselju Polje nadomak Velike Kladuše grupa migranata je jučer u podnevnim satima izvukla jednu žensku osobu iz rijeke Kladušnice i tako je spasila od utapanja.

Ovu informaciju potvrdio je portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić, koji je istaknuo kako je policija dobila dojavu od jedne ženske osobe da je primijećeno tijelo žene kako pluta rijekom te da su migranti, koji su se zadesili na tom području, uspjeli tijelo izvući na obalu.

Danas je portal Krajina.ba objavio i video spašavanja 57-godišnje G. Ć. iz Velike Kladuše.

Nakon što su migranti nesretnu ženu izvukli iz vode, pripadnici MUP-a USK prevezli su je do Doma zdravlja Velika Kladuša, gdje joj je ukazana prva pomoć, a nakon toga je transportovana u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”.

Kako se može vidjeti i na videu, žena je iz vode izvađena u posljedni moment.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...