DOŠLA VODA DO GRLA; PREDSJEDNIK I ZAMJENIK SKUPŠTINE TK PODNIJELI OSTAVKE: Vođenje sjednice preuzela...

Predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona Žarko Vujović i njegov zamjenik Boris Krešić podnijeli su neopozive ostavke na ove funkcije.

  • Politika

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 1

U toku je redovna sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona, na kojoj su danas predsjednik tog zakonodavnog tijela Žarko Vujović iz reda srpskog naroda i njegov zamjenik Boris Krešić donijeli odluku o podnošenju neopozive ostavke na ove pozicije.

Vođenje sjednice nakon toga preuzela je Lejla Vuković, druga zamjenica predsjednika, koja je zatražila pauzu od 15 minuta, piše portal "Klix". "Želim da vas obavijestim da ja dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Skupštine TK. Želim zahvaliti svim zastupnicima kako većine, ali i manjine, na radu, stručnoj službi Skupštine, medijima i nevladinim organizacijama. Novom rukovodstvu i svim organima želim sreću u radu", kazao je Vujović za skupštinskom govornicom.

Vujović je potom prepustio vođenje sjednice Skupštine jednom od zamjenika, međutim njegovim stopama krenuo je i Krešić, koji je, također, podnio neopozivu ostavku.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...