TRAGIČNE VIJESTI IZ OKOLICE SJENICE: Osumnjičeni za ubistvo bivše supruge i njenih roditelja...

Prema prvim informacijama, uzrok tragedije su loši porodični odnosi.

  • Hronika

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

Četiri osobe su upucane iz vatrenog oružja u jednoj kući u selu Rasno u opštini Sjenica na Pešterskoj visoravni, prenose srbijanski mediji.

Prema prvim informacijama, uzrok tragedije su loši porodični odnosi, a osumnjičeni, koji je došao iz Njemačke, gdje se nalazi na privremenom radu, ubio je svoju bivšu suprugu, njenu majku i njenog oca, dok je njenog brata teško ranio.

U pucnjavi su ubijene tri osobe starosti od 44, 60 i 64 godine, dok ranjeni muškarac ima 35 godina. Hitna pomoć i policija su na terenu. Nakon zločina, osumnjičeni je pobjegao sa mjesta događaja i u toku je opsežna potraga za njim. Angažovane se sve raspoložive policijske snage, i to ne samo u selu Rasno, gdje se zločin dogodio, već i u široj okolici. Ranjeni muškarac prebačen je u bolnicu u Novom Pazaru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...