O ISAKU ŠABANOVIĆU BRUJI CIJELI BALKAN: Svi članovi žirija "Zvezda Granda" klanjali su mu se do poda (VIDEO)

O nastupu Isaka Šabanovića iz Bjelog Polja, u Zvezdama Granda dalje bruje sve društvene mreže i mediji

  • Estrada

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

O nastupu Isaka Šabanovića iz Bjelog Polja, u Zvezdama Granda dalje bruje sve društvene mreže i mediji.

Isak je prije sedam dana stao na binu Granda, otpjevao dvije pesme i zaradio ovacije, klanjanje žirija, ponude za duet… i umesto da čuje komentar Jelene Karleuše da bi trebalo da smrša, čemu se nadao, od nje je dobio suze, hvalosjpev i jedno – “bravo, svaka bi ti dala”.

Razlog za sve ovo – Isak je jednostavno odličan!

Isak je nakon ovog nastupa dobio 60.000 pratilaca na društvenim mrežama, i još više komentara o fenomenalnom nastupu!

Šabanović se već deset godina bavi muzikom, i jednom prilikom je rekao da su “i na njegovim spotovima brojevi pregleda sada počeli da skaču”. Ispričao je i da je šansu da stane na binu Granda dobio zahvaljujući Miliju nakon audicije “na kojoj nije mogao ni da pjeva”. “Nisam prošao, a onda me je pozvao neko iz Granda i rekao ‘takmičite se'”.

Pogledajte nastup o kojem svi pričaju na 1:18:00!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...