EMINU JAHOVIĆ PO ČITAVOJ TURSKOJ JURE PAPARAZZI: A sve zbog skandala koji su napravili novinari, evo šta je istina...

Pop zvijezda Emina Jahović otkrila je šta je za nju sreća u ljubavi, ali i priznala kako je riješila problem koji godinama ima sa paparazzima u Turskoj.

  • Žena

  • 17. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Za mene je sreća u ljubavi mir u duši i da me neko podstakne da budem bolja verzija sebe – rekla je ona u emisiji Ekskluzivno.

Jahovićeva je istakla da je paparaci u Turskoj proganjaju, ali da sada ne mogu da joj uđu u trag pošto je promijenila i auto, ali i mjesto stanovanja.

– Ne znaju koja kola vozim… Sada mi je kuća malo dalje, ali u istom kraju, napravila sam kuću koja je potpuno orjentisana i napravljena za moju djecu – istakla je Emina.

FOTO: YAEMINA/INSTAGRAMFOTO: YAEMINA/INSTAGRAM 

Podsjetimo, Emina je nedavno bila u centru skandala, nakon što su turski mediji objavili da je navodno odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom ljetovalištu Godžek.

Turski mediji su naveli i da se pjevačica navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtjevom da se ta vijest zabrani „jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu“, međutim iz PR službe Emine Jahović su rekli da ta priča nema veze sa navodima već da je riječ o pričama koje su bile vezane za pjevačicin razvod sa Mustafe Sandala i da nema nikakve veze sa cijelom ovom pričom koju turski mediji plasiraju.

– To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, prije svega je velikodušna i sve je izmišljeno – rekli su iz PR službe Emine Jahović za Kurir, prenosi Blic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...