NOVOPEČENI ČLAN SNSD-a OBRATIO SE JAVNOSTI: Zbog gafova Dodik mu se na sav glas smijao, A ONDA GA TAPŠAO PO RAMENU... (VIDEO)

Na to je "ispod maske" reagovao Dodik pa se mladi Obradović ispravio zbog čega je dobio i tapšanje po ramenu.

  • Vijesti

  • 17. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Danas je nekoliko bivših članova DNS-a pristupilo redovima Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD). Na konferenciji za medije novopečeni SNSD-ovac Borivoj Obradović napravio je dva gafa koja su izazvala smijeh i kod Milorada Dodika. Prvo je kazao da se niko od bivših članova DNS-a nije isticao kao medijska zvijezda i da su zajedno donijeli odluku da pristupe SNSD-u za koju smatraju da je najsnažnija partija u RS-u, a samim time i u Banjoj Luci.

Zatim je kazao da je to razlog zbog čega su ušli u "Demokratski narodni savez". Na to je "ispod maske" reagovao Dodik, pa se mladi Obradović ispravio zbog čega je dobio i tapšanje po ramenu.

U nastavku obraćanja je kazao da je bitno da se stranke u RS-u okupei oko "nacionalnih tema" i da onda neće bitno ko će pobijediti, ali da je siguran da će to biti - "Demokratski narodni savez".

Dodik ga je zatim rukom dotakao, pa se Obradović ponovo ispravio, a Dodik je dodao: "Eto nek' pobijede".

alt 

Inače "preletač“ iz DNS-a u SNSD, pored Obradovića je i Bojan Pećanac. Oni su odbornici u Skupštini grada Banje Luke, pa će SNSD sada imati 11 odbornika.

Povodom njihovog transfera reagovao je i banjalučki DNS kazavši da su građani pokradeni i prevareni jer su ti mandati osvojeni na politici, idejama i infrastrukturi DNS-a, a od njih traže da vrate mandate stranci koja ih je dobila.   

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...