Kultura
STEVEN SPIELBERG: "Ovo je jedan od najboljih sci-fi filmova koje sam vidio"
Prije 12 min0
Brz i jednostavan recept za tjesteninu koji će vas sigurno oduševiti.
Gastro
18. Jan. 2021 18. Jan. 2021
0
500 g tjestenine
4 kašike putera
250 ml vrhnja za kuhanje
½ šolje svježe ribanog parmezana
so
biber
1. Tjesteninu skuhajte po uputama na pakovanju i ocijedite.
2. U velikoj posudi otopite puter i dodajte vrhnje.
3. Kuhajte na laganoj vatri i dodajte so i biber.
4. Kada se sos malo zgusne, prelijte ga preko tjestenine i dodajte parmezan. Dobro promiješajte i servirajte.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Kultura
STEVEN SPIELBERG: "Ovo je jedan od najboljih sci-fi filmova koje sam vidio"
Prije 12 min0
Auto
FILM U KINA U EVROPI STIŽE ZA KOJI DAN: VW ID.4 postaje filmska zvijezda, u lovu je na Godzillu (VIDEO)
Prije 15 min0
Svijet
NOVE ŽRTVE: Najmanje 12 ljudi ubijeno u izraelskom napadu u Gazi
Prije 32 min0
Sport
DRAMA U BEOGRADSKOJ "ARENI": Olympiacos srušio Partizan u samoj završnici utakmice
Prije 32 min0
Gastro
JELO OD KOJEG SE IMAM "BAJILDISAO": Ovaj specijalitet spremite za večerašnji iftar i oduševite ukućane ili goste
26. Mar. 20240
Gastro
DESERT ZA ČISTU PETICU: Na brzinu napravite „dobru“ pitu, poslasticu za sve generacije (VIDEO)
27. Mar. 20240
Gastro
PURA S UMAKOM OD PAVLAKE I JAJA: Odlična je za vašu dijetu i želudac, a ukusna večera teško da može biti jeftinija
27. Mar. 20240
Gastro
OD ČORBE DO DESERTA: Donosimo prijedlog cijelog menija za večerašnji iftar
Prije 9h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.