DŽANAN MUSA U ISTANBULU OBAVIO LJEKARSKI PREGLED: Anadolu Efes otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje

U saopćenju iz turskog kluba navedeno je kako je Musa prošao detaljnu ljekarsku kontrolu te kako nisu zabilježeni nikakvi negativni pokazatelji.

  • Sport

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa, koji je prije pet dana zvanično potpisao dvoipogodišnji ugovor s Anadolu Efesom, obavio je u ponedjeljak ljekarski pregled, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju iz turskog kluba navedeno je kako je Musa prošao detaljnu ljekarsku kontrolu te kako nisu zabilježeni nikakvi negativni pokazatelji. Musa je profesionalnu karijeru počeo u Cedeviti u decembru 2014., a četiri godine kasnije je prešao u NBA ekipu Brooklyn Nets, čiji član je bio sve do kraja ove godine.

S kadetskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine osvojio je zlatnu medalju na Evropskom kadetskom prvenstvu, gdje je bio proglašen i najkorisnijim igračem (2015).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...