"SVI ONI ZASLUŽUJU DA SAZNAJU ISTINU": Oglasio se legendarni Sergej Barbarez, sad je sve jasno...

Jedan od kandidata za selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez oglasio se nakon nekoliko neuspješnih pokušaja imenovanja selektora "Zmajeva", gdje mu je glavni konkurent Ivajlo Petev.

  • Sport

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 2

“Puno ljudi mi se posljednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja na cesti, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja, ustvari, od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta s bilo kim iz Saveza. Očito je da ja već odavno nisam kandidat i da su se ‘oni’ davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara”, naveo ne Barbarez.

“Žao mi je samo jer, prema vašoj podršci i reakcijama, vjerujem da budem selektor nije bila samo moja želja nego i želja navijača… Zato želim još jednom reći VELIKO HVALA za sve što doživljam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, JER OVO JE POSEBNA VEZA KOJU NIKO NE MOŽE PROMIJENITI. Ponosan sam što ste uvijek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju, na svakom pozdravu s druge strane ulice. Bez vas ne bih bio ono što jesam i na tome vam veliko HVALA!!!”, naveo je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...