ODE JOŠ JEDAN IGRAČ S KOŠEVA: Amar Rahmanović ostavio emotivnu oproštajnu poruku za bivši klub i navijače

"Želio bih zahvaliti svim trenerima koji su me vodili i od kojih sam imao šta naučiti."

  • Sport

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 0

Sad već bivši fudbaler FK Sarajevo Amar Rahmanović, koji je prešao u redove turskog Konyaspora, ostavio je videoporuku u kojoj je zahvalio svima u klubu te navijačima i saigračima u bordo timu.

Veznjak naše reprezentacije nije krio emocije kada je u pitanju klub s kojim je bio prvak BiH te je poručio kako će se pridružiti bordo timu u proslavi ako odbrane naslov prvaka. "Želio bih zahvaliti svim trenerima koji su me vodili i od kojih sam imao šta naučiti. Zahvaljujem navijačima koji su nas uvijek pratili i volio bih da nastave pratiti ove fantastične momke ka ostvarenju svog cilja. Želim zahvaliti saigračima, velikim ljudima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Dio mog srca ostaje zauvijek na Koševu", rekao je Rahmanović.

U FK Sarajevo danas su potvrdili transfer Rahmanovića u turski klub istaknuvši kako je veznjak u tom klubu odigrao 102 utakmice.

(Sportske.ba)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...