S GOLA NA GOL: Pogledajte kako je golman matirao svog rivala na suprotnoj strani terena (VIDEO)

U engelskoj 4. ligi snage su odmjerili Cheltenham i Newport, a golman gostiju Tom King postigao je nevjerovatan pogodak.

  • Sport

  • 20. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

King (25) je iz svog peterca šutirao loptu, a na kraju lobovao golmana Cheltenhama za 1:0, mada je meč završen na kraju rezultatom 1:1.

Definitivno jedan od najluđih i najboljih golova u posljednjih nekoliko mjeseci.

  

Skoro identičan pogodak postigao je tadašnji golman Stoke Cityja i reprezentacije BiH Asmir Begović. Bio je to pogodak za vodstvo Stokea protiv Southamptona. Begović je na nevjerovatan način, nakon samo 14 sekundi igre, savladao golmana gostujuće ekipe Arthura Boruca ispucavši loptu iz svog šenaesterca.

Lopta je preskočila cijelu odbranu Southamptona, pala na nekih 30-tak metara od Borucovog gola, koji nije bio baš najbolje postavljen. Nakon toga, lopta je preskočila i poljskog golmana i završila u mreži za nevjerovatno vodstvo Stokea na samom startu utakmice na Brittania stadionu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...