ŠOK U MADRIDU: Nakon nezapamćene blamaže Reala iz Madrida, Zinedine Zidane pred otkazom, potvrdio je sve...

"Kraljevi" su sinoć poraženi od niželigaša Alcoyana (2:1) nakon produžetaka, a poraz je još i teži kada se zna da je protivnik imao i igrača manje.

  • Sport

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Zinedine Zidane stao je nakon utakmice u odbranu svojih igrača. Preuzeo je odgovornost i tvrdi da nije sramota izgubiti.

"Pokušali smo. Igrači su dali sve od sebe, imali smo šanse da postignemo drugi gol i, kada ne zabijete, onda stiže kazna. Ispali smo, ali igrači su pokušavali", rekao je Zidane te dodao:

"Ja sam trener i preuzimam odgovornost. Bilo bi drugačije da smo zabili drugi gol. Nije lopta htjela u gol i ispali smo. Nije sramota, ni blizu toga. Ovakve stvari se dešavaju u karijeri i ja potpuno preuzimam odgovornost. Ne volimo gubiti."

Govorio je i da ne razmišlja o eventualnom otkazu.

"Kada se izgubi, uvijek se priča o tome. Preuzimam odgovornost i šta bude, bit će. Miran sam. Vidjet ćemo šta će se desiti u narednim danima", rekao je Zidane.

Real je prije nekoliko dana ostao i bez trofeja Superkupa, a do kraja sezone još može osvojiti Ligu prvaka i La Ligu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...