OVAJ GRAD U REGIJI NIKAD NE MIRUJE: Ranjen tjelohranitelj, sumnja se da je advokat bio meta

U Resavskoj ulici oko 10 sati upucan je Stefan Š., tjelohranitelj advokata M. V., javljaju beogradski mediji.

  • Hronika

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Kako navode, on je ranjen u nogu.

Ranjeni je kolima Hitne pomoći prevezen u Institut za ortopediju na Dedinju.

Mediji prenose da je pet hitaca ispaljeno ispred kancelarije advokata Marka Vujoševića, za kojeg se sumnja da je bio meta napada.

Vujošević je izjavio da je sa Stefanom stajao u prizemlju zgrade ispred lifta kada im je prišao maskirani muškarac i počeo da puca.

Očevici su vidjeli napadača u tamnoj jakni kako bježi uz Resavsku ulicu. Neki od njih su dodali da je prvo ispaljeno pet hitaca, a poslije kraće pauze još tri.

Policija trenutno obavlja uviđaj. Mediji prenose da su oni uzeli snimke nadzornih kamera, a da je jedna od njih snimila napadača.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...