KAKAV TMURAN, GORAK, I RUŽAN I TUŽAN ODLAZAK SA POLITIČKE I DRUŠTVENE SCENE: Definitivno zabranili Trumpa

Popularna streaming platforma Twitch zabranila je nalog bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa "na neodređeno vrijeme".

  • Svijet

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Twitch je 8. januara već objavio kako je na snazi privremena suspenzija Trumpovog naloga, ali sada je objavio da je zabrana definitivna i trajna, prenosi "B92".

"Na neodređeno vrijeme smo suspendovali kanal Donalda Trumpa zbog rizika od podsticanja nasilja. Njegove izjave i dalje se tumače kao poziv na nasilne akcije pa smo ovo uradili kako bismo spriječili potencijalnu štetu po čitavu zjednicu", rekli su iz Twitch platforme za IGN.

Dodali su i kako će biti "revidirana" politika koja se tiče zabrane naloga i kako "neće dozvoljavati nikakvo podsticanje nasilja niti širenje govora mržnje".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...