SKANDALOZNO: Policajke prijavile načelnika da ih je seksualno zlostavljao, sve se odigralo kod…

One su ga anonimno prijavile Unutrašnjoj kontroli MUP-a te Uredu za ravnopravnost spolova.

  • Regija

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 2

Načelnik jedne stanice na dubrovačkom području seksualno je uznemiravao i diskriminirao svoje kolegice, piše "Index". One su ga anonimno prijavile Unutrašnjoj kontroli MUP-a te Uredu za ravnopravnost spolova.

- Načelnik žene ne smatra ravnopravnima u policiji, već ih smatra seksualnim objektima i tako se ponaša prema njima - rekle su novinaru policajke i naglasile kako su mnoge kolegice dobivale poruke preko aplikacije Viber. Slao ih je sa postavljenim brisanjem nakon minute.

- Pozivao je u tim porukama na piće, pisao im kako su zgodne, kako imaju lijepo tijelo, kako je život jedan, kako se treba zabaviti, kako čeka da mu se jave. Pojedine kolegice je pozivao u svoj ured nakon radnog vremena, gdje bi ih nagovarao da se nađu van posla - prepričale su policajke.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...